Kunssst

Kunssst erin, galm eruit

Akoestiek verbeteren door middel van kunst aan de muur. Dat is wat Kunssst doet.

Inkoop korting voor specialisten

Ben je een interieurarchitect of zorg je voor interieur styling én sta je ingeschreven bij de KvK? Dan hebben we een mooi voorstel: ALTIJD 10% EXTRA KORTING op onze verkoopprijs.

Kunssst erin, galm eruit

KUNSSST absorbeert de galm in een ruimte, zoals woning, wachtkamer, kantoor, school of restaurant. Naast de prachtige wandpanelen verkopen we roomdividers en deskdividers. handig voor op kantoor.

Onze producten worden geproduceerd in Nederland. Kunssst maakt zoveel mogelijk gebruik van duurzaam en brandvertragend materiaal. 

Functioneel mag mooi zijn, dat is het motto van KUNSSST. Kies uit onze ruime, constant groeiende collectie en geniet in alle rust van een oude meester, een haarscherpe foto of grafische kunst aan je muur.

'Custom kunst' is ook een optie: KUNSSST heeft een groot netwerk van top fotografen en (grafische) kunstenaars. Wij kunnen (bijna) alles maken. Heb je een specifieke wens? Neem contact met ons op.

Goede akoestiek op de werkvloer

Met geluiddempende kunst heb je nog meer mogelijkheden om de perfecte plek te realiseren voor klanten en medewerkers. Goede akoestiek in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op bij de mensen die in zo’n ruimte werken en zich verstaanbaar moeten maken.

Naast de wandpanelen kan Kunssst ook roomdividers en deskdividers leveren.

Heb je interesse in maatwerk? Neem dan contact met ons op via info@kunssst.nl