CLT Holland

Over CLT

Car Lift Technologies (CLT) is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de fabricage en montage van bovengrondse (UPparkers) en ondergrondse (DOWNparkers) parkeerliftsystemen. Het bedrijf bestaat uit een team van gepassioneerde technici met een hart voor het bedrijf en product.

Het bedrijf is opgericht door twee specialisten die liefde hebben voor het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, veilige en betrouwbare autoliften

Werken bij of met CLT? wij zijn voortdurend op zoek naar samenweking en collega‚Äôs. neem gerust contact met ons op.

Waarom een CLT autolift?

Een ruimtebesparende parkeeroplossing

Car Lift Technologies (CLT) biedt high-tech parkeeroplossingen voor particulieren en bedrijven in het binnenstedelijk gebied alsook in het hoger segment luxe woonhuizen.

Veilig parkeren met de uiterst betrouwbare autolift

Een CLT autolift is uiterst hoogwaardig, duurzaam en betrouwbaar. Voortdurend zien we toe op technologische innovaties om onze diverse ontwerpen te evalueren en te verbeteren. Daarbij heeft veiligheid onze hoogste prioriteit. Iedere autolift is ontworpen en gefabriceerd volgens internationale erkende veiligheidsnormen.

Een high-tech autolift geheel aangepast aan uw wensen 

Het CLT parkeersysteem is breed toepasbaar en kan geheel aan uw specifieke wensen of afmetingen worden aangepast en worden voorzien van diverse high-tech opties. Tevens zijn de meeste parkeersystemen ook toegankelijk voor de elektrische rijder door het optionele FILLIE laadsysteem. Daarnaast is elk systeem zo ontworpen dat het met een beperkte bouwvergunning en binnen een zeer korte uitvoeringsduur realiseerbaar is.