Candiastrom NL B.V.

Candia Inspired By Nature Made By Hand

Passie van Perfectie ... Ligt in de harten van de mensen bij Candia en in het hart van elk matras dat we maken.

Dit is de plek waar de mensen van Candia Strom zich ontwikkelen, leren en werken.

Gepassioneerd, zonder compromissen op het gebied van kwaliteit en met visie. Toegewijd en volhardend in hun werk, vastbesloten om het ultieme resultaat te bereiken. Dat zijn de mensen van Candia. Uiteindelijk ligt het hart van de maker in het hart van elk Candia Strom-matras. Passie voor perfectie.

Dit is de plek waar Candia Strom in 1973 begon. De visie van de oprichters was om mensen de ultieme kwaliteits- en slaapbeleving te bieden. Zodat telkens wanneer u gaat liggen en uw ogen sluit, u kunt ontspannen, tot uzelf kunt komen en het gevoel krijgt dat u op een vertrouwde en warme plek bent.

Candia Strom blijft de filosofie van zijn oprichters trouw en maakt matrassen van superieure kwaliteit en stijl met natuurlijke materialen. Candia Strom ontwikkelde in 1985 als eerste bedrijf in Griekenland een handgemaakt matras: Bodyfix.

Sindsdien volgden er meerdere innovaties op het gebied van fabricage en organisatie, zoals de zelfstandige productie van onze eigen bonnelveren. Daarnaast was Candia Strom het eerste ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerde bedrijf van Griekenland.

Vandaag de dag maken we meer dan 29 verschillende soorten gestoffeerde bedbodems, aangevuld met een gloednieuwe beddenlijn die in samenwerking met de internationaal vermaarde ontwerper Sotiris Lazos tot stand is gekomen. Ook hij is een partner die de uitdagingen van de huidige markt kent en onze waarden op de meest effectieve en creatieve manier vertegenwoordigt!

In onze eigen fabriek van 8.000 m² in Spata, vlakbij Athene, zijn 120 specialisten werkzaam. Onze productiecapaciteit ligt op meer dan 120.000 matrassen per jaar en onze apparatuur behoort tot de meest geavanceerde in Griekenland.

Adres
De Hooge Krocht 1
2201TP Noordwijk zh
Contact
Natasja de Jong
Telefoon