BKS projecten

WIJ ZIJN BKS PROJECTEN

BKS projecten is een leverancier binnen de interieurbranche. BKS projecten houdt zich bezig met produceren van interieur in de breedste zin van het woord. We zijn gespecialiseerd in het verwerken van massief en gefineerd eiken maar werken daarnaast ook met plaatmaterialen zoals MDF en HPL. Hiervan maken we uiteenlopende producten, volledig op maat en naar wens van de eindgebruiker. De klanten die we bedienen zijn onder andere (binnenhuis)architecten, ontwerpers, interieurbouwers, projectinrichters, kantoorinrichters en binnenhuisadviseurs.

PRODUCTEN

BKS projecten levert diverse producten. Dit kunnen artikelen uit onze standaardcollectie zijn maar we leveren ook volledig maatwerk, perfect passend voor uw project. In onze standaardcollectie hebben we eetkamertafels, salontafels, kasten en (tv-)dressoirs. Ook kunnen we maatwerk toepassen op de bestaande producten. Daarnaast kunt u uw ontworpen product, voor mogelijk een andere toepassing, volledig op maat laten maken.

MOGELIJKHEDEN

BKS projecten gaat voor kwaliteitsproducten op maat. In onze uitgebreide standaardcollectie zijn veel mogelijkheden in de afmeting en indeling van ieder meubel. Op maat gemaakte producten worden volledig uitgevoerd naar wens van de eindgebruiker. Met onze technische kennis en creatieve ideeën denken we graag mee in de beste uitvoering van het product zodat het perfect past in uw project.

VISUALISATIE

Om u en uw klant een goed beeld te geven van het product visualiseren we deze graag. Wij tekenen de producten zowel in 3D als 2D uit. Een 3D-tekening geeft een goede realistische weergave van het product. Op de 2D-tekening zijn alle technische details goed zichtbaar. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. De tekenprogramma’s die we gebruiken zijn onder andere SketchUp, AutoCad en Furnplan.

CONTACT

Zijn de wensen en eisen van uw ontwerp passend bij de mogelijkheden die BKS projecten biedt? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om dit te bespreken. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.