BLT Luchttechniek BV

Specialist in tochtvrije luchtverdeling

Missie

Door gebruik te maken van onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van luchtverdeling, willen wij onze relaties helpen bij het realiseren van een tochtvrij binnenklimaat door het toepassen van textiele luchtverdeelsystemen.

Visie

We willen een betrouwbare partner zijn voor onze relaties. We zijn niet op zoek naar éénmalige opdrachten maar willen een plezierige samenwerking voor de lange termijn. We denken in oplossingen in plaats van onmogelijkheden. De komende 20 jaar zijn wij één van de koplopers in innovatie op het gebied van textiele luchtverdeelsystemen.

Strategie

We reageren professioneel en snel op vragen en offerte verzoeken. Tijdens alle fases van een project hebben onze werknemers een flexibele en proactieve instelling. Continuïteit is erg belangrijk. We richten ons op de lange termijn. Daarom delen wij onze kennis en zijn opleiding, ervaring en betrokkenheid vanzelfsprekend voor al onze medewerkers. We doen er alles aan om de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze mensen en onze omgeving in stand te houden en te verbeteren.