Blücher

BLÜCHER - Keeping up the flow

BLÜCHER is een van Europa ‘s toonaangevende producenten van roestvast stalen afwateringssystemen met dochterondernemingen en verkoopkantoren in Europa, het Midden-Oosten en China. BLÜCHER Het hoofdkantoor met de productie, productontwikkeling, opslag en administratie faciliteiten is gevestigd in Vildbjerg, in het westelijke deel van Denemarken.

Watts Water Technologies

BLÜCHER is eigendom van de Amerikaanse groep Watts Water Technologies, Inc (NYSE: WTS), dit is een wereldleider in de productie van innovatieve producten om de efficiëntie, de veiligheid en de kwaliteit van het water te controleren.

Afwateringssystemen voor alle toepassingen

BLÜCHER produceert roestvaststalen afvoersystemen voor alle toepassingen, variërend van natte ruimtes tot grote farmaceutische of voedsel productie-installaties. Ons assortiment bestaat uit meer dan 2.500 standaard producten, met inbegrip van afvoerbuizen en afvoergoten. BLÜCHER producten worden vervaardigd uit roestvast staal van hoge kwaliteit, een uitstekende flow en optimale hygiëne in combinatie met een minimum aan onderhoud. Onze producten worden in een modulair systeem gefabriceerd waarbij sub-componenten worden gecombineerd om een compleet producten pakket te verkrijgen. BLÜCHER biedt ook op maat gemaakte oplossingen aan waarbij flexibiliteit en vakmanschap in het productieproces een belangrijke rol spelen.

Knowhow, gezond verstand en toegewijde service

Klanten over de hele wereld vertrouwen op onze knowhow, gezond verstand en toegewijde service. Door middel van de kwaliteit roestvast stalen afwateringen, is en blijft BLÜCHER toegewijd aan de belofte van "Keeping up the flow".