Bart Brugman

STOFFEN EN BEHANG VAN HOOG NIVEAU

Wij zijn de Nederlandse importeur van enkele Europese topmerken op het gebied van interieurstoffen en behang, zoals Lelièvre Paris en Cole & Son.

Onze merken hebben eigen design studio's en produceren de meeste producten zelf.

Naast de nieuwe collecties die men regelmatig lanceert biedt de flexibiliteit om ook speciale producties te vervaardigen enorme mogelijkheden.

Onze collecties lenen zich uiteraard prima voor de residentiële markt maar ook voor de projectmarkt. Onze producten worden toegepast in (boutique) hotels en horeca, zakelijke en overheidsgebouwen, musea en paleizen, luxe jachten en villa's. Wij doen niet aan 'name dropping' maar zijn enorm trots op de schitterende en prestigieuze projecten waarvoor wij in de afgelopen decennia de materialen hebben mogen leveren, altijd in samenwerking met interior designers en architecten en uiterst vakkundige ateliers, stoffeerders en behangers.

Met onze kennis van interieurstoffen en behang en vooral ook de verwerking daarvan, zijn wij in staat om specifiers bij te staan in het maken van materiaalkeuzes en toepassingen ervan. En omdat onze merken eigen weverijen en drukkerijen hebben kunnen wij onze producten aanpassen aan de eisen van het project, of het nu vlamvertraging, speciale kleuren of andere uitvoeringen betreft.

Onze merken opereren in het hoogste marktsegment met navenante projecten. Of het nu hypermoderne design projecten betreft of historische projecten waarvoor speciale stoffen of behang moeten worden gemaakt, het vakmanschap en de schoonheid van de producten staat voorop en dat maakt het zo heerlijk om ons vak uit te oefenen.

Wij houden kantoor in Aalsmeer en hebben een showroom in het ETC Design Center in Culemborg, dat iedere maandag open is voor professionals en de rest van de week op afspraak.