Astrimex bv

De toonaangevende groothandel

Astrimex is al jaren de toonaangevende groothandel in afbouwproducten. Vanuit meerdere vestigingen worden bouwspecialisten dagelijks voorzien van een breed scala aan afbouwproducten, zowel in standaard uitvoeringen als maatwerk. Met ons Shapes Experience Center in Nieuwegein brengen we PLAFONDS, WANDEN, VLOEREN en PLAATMATERIAAL samen; internationale merken, onafhankelijke leveranciers en bijzondere productiebedrijven onder één ‘dak’.

Astrimex is dealer van alle grote merken systeemplafonds en ophangsystemen. Tevens voeren wij een breed assortiment aan wandmaterialen: de Crystal en VINTAGE glaswanden, de AS en AX100 systeemwand en alle onderdelen van metal-stud wanden.

Als geen ander weten wij hoeveel tijd en moeite het kost om producten op de bouw op maat te maken. Met behulp van veelzijdige machines en vakkundig personeel creëren wij voor iedere uitdaging een oplossing. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om plafond- en wandmaterialen in de door u gewenste gewenste kleur te leveren, dankzij onze eigen spuitmachines. De uitdrukking “tijd is geld” krijgt zo bij ons een extra betekenis.

Astrimex is één van de werkmaatschappijen van Timber and Building Supplies Holland N.V., een groep bedrijven die met elkaar vooraanstaande leveranciers van hout en bouwmaterialen zijn op de Nederlandse markt van nieuwbouw, renovatie en onderhoud.