Aspecta Flooring

Vanaf 1912 actief in vloeren

Aspecta - Trots lid van de HMTX-familie

Aspecta maakt met trots deel uit van HMTX Industries - een wereldwijde fabrikant van vloeren, waarvan de merken een diverse dwarsdoorsnede van de bouwmarkt bedienen.

Aspecta - Trots lid van de HMTX-familie

Aspecta maakt met trots deel uit van HMTX Industries - een wereldwijde fabrikant van vloeren, waarvan de merken een diverse dwarsdoorsnede van de bouwmarkt bedienen. Onder aansturing van HMTX behaalden beide Aspecta- fabrieken het JUST label voor sociale rechtvaardigheid, wat de eerste keer is voor een bedrijf in China (en heel Azië). Het JUST-programma peilt de bedrijfsprestaties op allerlei vlakken, te weten veiligheid, diversiteit, salarisregelingen en betrokkenheid bij de gemeenschap.

Missieverklaring

Innoveren in alles wat we doen, meer mogelijk maken met LVT en een antwoord geven op de vraag van de klant voor de categorieën van de toekomst.

Wij geloven dat innovatie meer is dan alleen een product ontwikkelen. Het is een belofte om continu alles wat we doen en hoe we het doen, te verbeteren. Aspecta streeft naar het vinden van oplossingen voor toekomstige marktbehoeften. We noemen dit onbeperkte kansen.

Het toont hoe de LVT-categorie ontstond en de reden waarom we de ervaringen van klanten centraal stellen bij alles wat we doen. Van de bouwblokken van vakmanschap, innovatie en alertheid, zullen we door blijven gaan met het creëren van bepalende producten en met het bouwen van categorieën die nog bepaald moeten worden.

Aspecta-producten

Luxe Aspecta-vloeren zijn de keuze van architecten, ontwerpers en commerciële aannemers over de hele wereld voor een breed scala van vooraanstaande commerciële en residentiële toepassingen.

Het Aspecta-portfolio van LVT-planken en -tegels biedt hoogwaardige oppervlaktexturen en is superieur in design en kleur, en ook in duurzaamheid, veiligheid en warmte onder de voeten. Aspecta is extreem eenvoudig in onderhoud en daarmee ideaal voor drukbezochte commerciële omgevingen.

Aspecta-producten zijn verkrijgbaar in een versie met droge onderkant (te lijmen) en een zwevende meerlaagse versie met Isocore Technology™. Isocore's geëxtrudeerde, robuuste kern met dichte cellen maakt het product duurzaam, licht en eenvoudig te installeren, zodat dit de beste vloerkeuze is voor zowel nieuwbouw als renovatie.

De vijf prachtige Aspecta-collecties - Aspecta One, Aspecta One Ornamental, Aspecta Five, Aspecta Ten and Aspecta Tilt & Tones - bieden heel veel opties in meer dan 200 designs en diverse afmetingen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en Aspecta's interntionale activiteiten bestrijken meer dan 40 landen op vijf continenten. Het bedrijf heeft verkoopafdelingen in Noord-Amerika, Europa, Rusland, het Midden-Oosten en Azië-Pacific.

Als marktleider in duurzaamheid en transparantie is Aspecta een kracht die zorgt voor positieve verstoring van de wereldwijde markt voor luxevloeren. Door op zoek te gaan naar samenwerkingspartners overal ter wereld heeft het bedrijf de standaard gezet voor gezonde, duurzame, goed-presterende en milieuvriendelijke producten.

Aspecta was de eerste die een Declare-label op al haar commerciële en residentiële producten plaatste, vergelijkbaar met een 'voedingswaarde-etiket' dat volledig zicht geeft op de samenstelling van elk product. Aspecta brengt ook Health Product Declarations (HPD) en Environmental Product Declarations (EPD) uit voor alle producten die het aanbiedt, w