Artex

Artex maakt deel uit van de beursgenoteerde multinational Hunter Douglas, toonaangevend bedrijf in de interieurbranche. Sinds de start van ons bedrijf maken we producten die bijdragen aan comfort, stijl, veiligheid, functionaliteit en bovenal duurzaamheid. 

Onze producten zijn te vinden bij de betere woninginrichters, gordijnspeciaalzaken, woondecoratiewinkels, meubelzaken, verf- en behangspeciaalzaken, interieur-architecten en bekende meubelfabrikanten. Artex loopt voorop op het gebied van ontwikkeling, productie, collectioneren en marketing van innovatieve en hoogwaardige stoffen.

Wij vermarkten gordijnstoffen en meubelstoffen van de merken ArteluxDe PloegKendixLoft79 en Your Edition.

Bovendien vervaardigt Artex textielproducten voor Hunter Douglas bedrijven. Voor onze moedermaatschappij zijn wij hoofdleverancier van textiel voor zonweringsproducten: rolgordijn, verticale lamellen, vouwgordijn en plissé-stof.

Hunter Douglas is wereld marktleider in raambekledingsproducten en een belangrijke fabrikant van architectuurproducten. Hunter Douglas heeft meer dan 169 bedrijven, met 68 fabrieken en 101 assemblagebedrijven. Wereldwijd zijn meer dan 17.000 medewerkers werkzaam bij Hunter Douglas.

Adres
Bosscheweg 79
5735 GT Aarle-Rixtel
SpotlightsToon alle spotlightsToon minder spotlights
ProjectenToon alle projectenToon minder projecten