Anker Stuy Verven B.V.

WIJ MAKEN VERF BIJZONDER, DUURZAAM & INNOVATIEF SINDS 1898

TOEPASSINGEN VAN ONZE VERF

Meer dan drie generaties lang maken wij met passie verf bijzonder. Wij geven kleur aan ieder project met een garantie voor kwaliteit. Dit resulteert in meer dan een eeuw aan tevreden klanten die waarde hechten aan duurzame kwaliteit met oog voor milieu & mens.

ARCHITECTEN

Als architect wilt u professionele verf gebruiken die uw unieke ontwerp de uitstraling geeft die onderscheid en tegelijkertijd langdurig uitstel geeft van onderhoud. Daarnaast moet verf voldoen aan goede hechting en na jaren nog zijn kleur behouden. Anker Stuy biedt u hier de oplossing in.

PROJECTONTWIKKELAARS

Als projectontwikkelaar geeft u vorm aan gebieden en blaast u woon­wijken nieuw leven in. Ook krijgt u te maken met complexe bouwpro­jecten. De duurzaamheid van de verfsystemen spelen hierbij een belangrijke rol. De kwaliteitsverven van Anker Stuy zijn geschikt voor de meest uiteenlopende omstandigheden, zowel binnen als buiten en stellen onderhoud aan het vastgoed zo lang mogelijk uit!

WONINGBOUWVERENIGINGEN

Woningbouwverenigingen en vastgoedbezitters ervaren steeds vaker de kwaliteit en de service van Anker Stuy. Wij luisteren naar uw wensen en we delen onze kennis. Ook lichten wij onze servicegerichte benadering toe. Als professionele partners samenwerken aan de mooiste projecten, alleen zo kunnen we onze hoge kwaliteit garanderen.