ABC afbouwcentre

ABC - The Finishing Touch!

ABC lijsten en ornamenten….. Ambachtelijk gemaakt in ons eigen Nederland. Een eigen productie en een eigen atelier en daardoor alles zelf in de hand. Met pure passie zijn we dagelijks bezig met gips De keuze is groot, eigenlijk oneindig groot. Standaard of maatwerk,binnen of buiten,groot of klein, bewerkt of onbewerkt., wij gaan de uitdaging aan. Dagelijks, wekelijks, maandelijks. En dit al meer dan 25 jaar!

ABC Afbouwcentre produceert hoogwaardige lijsten en ornamenten voor de Nederlandse en buitenlandse markt. Service,flexibele werkwijze en een klantgerichte instelling lopen als een rode draad door het bedrijf.

Een breed standaard assortiment is te bewonderen in het fotoboek.

Maak sfeer met gips!! Iedere ruimte heeft behoefte aan sfeer. Of het nu gaat om een particuliere woning, een statig herenhuis ,een hotelkamer, een kasteel, een winkel, een horecagelegenheid, enzovoorts…. Wat is er mooier om een plafond of wand te voorzien van gipsen lijsten en ornamenten. Welke stijl je ook kiest, modern, klassiek,landelijk,jugendstill , er is altijd wel een keuze te maken.

Verfraai uw buitengevel!! Behalve binnen is het ook mogelijk om buiten verfraaiingen aan te brengen aan bijvoorbeeld uw gevel. Lijstwerk om deuren en ramen geeft een extra uitstraling aan uw pand. Ook deze mogelijkheid kan ABC u bieden. Wij leveren EPS lichtgewicht gevellijsten voorzien van een toplaag flexibel cement of volledig cementgebonden lijsten. Vraag naar de mogelijkheden!

Door onze eigen productie zijn wij in staat om buiten ons standaard assortiment tevens maatwerk te leveren. Restauratie en herstellingen van bestaand lijstwerk behoort zeker tot de mogelijkheden. Indien gewenst begeleiden wij een project van begin tot eind. Van origineel tot eindproduct.

Gips: puur en ambachtelijk… wat kun je er eigenlijk niet mee…