Agenda

Een overzicht van aankomende of afgelopen evenementen, seminars en beurzen.

2024  
Mar  
678
Comhan op MaterialDistrict UTRECHT

Van woensdag 6 t/m vrijdag 8 maart vindt de 17e editie van MaterialDistrict Utrecht plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Dit is het enige jaarlijkse evenement in Nederland dat materiaalfabrikanten en voorschrijvers van materialen uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving bij elkaar brengt.

Ook Comhan Holland is op het event aanwezig! U bent van harte welkom op onze stand B12. Bezoek ons gratis!

Locatie
Werkspoorkathedraal in Utrecht
Organisator
Comhan Holland
 
 
 
 
12-15
Comhan op esef maakindustrie

Van 12 t/m 15 maart vindt weer ESEF Maakindustrie plaats bij de Jaarbeurs in Utrecht! Dit is de meest toonaangevende vakbeurs voor succesvolle, duurzame en innovatieve maakoplossingen. Uiteraard is Comhan ook op het event aanwezig! Daar vertellen wij u graag meer over onze aluminium producten voor de maakindustrie, (gevel)bouw en visuele communicatie.

U bent van harte welkom op onze stand 03.D105. Bezoek ons gratis!

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Organisator
Comhan Holland
 
 
 
 
222324
Instamat van 22 t/m 24 maart op Beurs Eigen Huis in jaarbeurs utrecht.

De badkamer is dé plek in huis waar de dag begint en waar je ’s avonds heerlijk kunt ontspannen. Hoe fijn is het dan als deze ruimte van alle gemakken is voorzien en is ontworpen voor jouw comfort. Tijdens Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht, worden al je woonwensen werkelijkheid! Bezoek tijdens de beurs ook stand KB1.12 waar je kennismaakt met Instamat, Sunshower en Sanibell. Samen creëren deze specialisten een oase van luxe en functionaliteit die elke badkamerdroom waarmaakt.

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Organisator
Instamat
 
 
 
 

Archief

Wil je verder terug? Kijk dan in het archief.