Agenda

Een overzicht van aankomende of afgelopen evenementen, seminars en beurzen.

2020 
Jun  
3-6
Design District 2020

Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen.

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. De 18e editie is op 3, 4 en 5 juni 2020 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Mis het niet: Kom in contact met vakgenoten en laat je inspireren!

Locatie
Van Nelle Fabriek Rotterdam
 
 
 
 
Sep  
13-22
DWI Vakdagen 2020: zondag 13 t/m dinsdag 15 september & maandag 21 t/m dinsdag 22 september

Tijdens de tweejaarlijkse Vakbeurs presenteren alle deelnemers van De Woonindustrie hun laatste collecties en noviteiten. Toegang is uitsluitend voor professionals uit de interieurbranche op aantonen van KvK gegevens bij de entree. Er is een verplichte online voorregistratie met timeslots. U kunt zich voor meerdere timeslots inschrijven.

Locatie
Symfonielaan 1, 3438 EW, Nieuwegein
Organisator
Astrimex bv
 
 
 
 

Archief

Wil je verder terug? Kijk dan in het archief.