Hotbath Italian Bathroomware

Italiaanse kranen en badkamerartikelen

Hotbath is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een internationaal team van specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerpen en kraanproductie.

Italiaanse perfectie

Het succesverhaal van Hotbath begon met fonteinkraan Dude, maar groeide al snel uit tot een complete serie kranen. Inmiddels bestaat het assortiment uit badkamer-, toilet- en keukenoplossingen voor elke stijl. Met maar liefst zeventien series, waarvan veertien kranenseries en een uitgebreide lijn met accessoires is er voor ieder wat wils.

De productie van de kranen en accessoires vindt plaats rond het Ortameer in Italië. Hier zijn simpelweg de beste kraanspecialisten ter wereld gevestigd. Zij staan bekend om hun jarenlange ervaring in metaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie en assemblage.

Duurzaam

De producten van Hotbath zijn energiebesparend en duurzaam, dankzij het Flower Power System en het EcoAir System. Het Flower Power System zorgt er voor dat de kranen koud water geven in de neutrale stand. Zo gaan de kranen dus ongemerkt zuinig om met warm water. Verder zorgen bijna alle douchesets voor een waterbesparing tot wel 50% dankzij het innovatieve EcoAir System.

Hoogwaardige techniek

Ook zijn vrijwel alle kranen uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige binnenwerken van Flühs Drehtechnik. ’s Werelds meest innovatieve bedrijf op het gebied van binnenwerken. Op de binnenwerken van Flühs zit maar liefst 10 jaar garantie! Daarnaast onderscheiden de kranen van Hotbath zich door het revolutionaire 3 + 3 inbouwsysteem. Deze kranen kunnen op maar liefst drie verschillende manieren gemonteerd worden.

Merk van de FM Mattsson Mora Group

Sinds 14 mei 2019 is Hotbath volledig overgenomen door de Zweedse, beursgenoteerde, al 150 jaar kranen producerende, multinational, FM Mattsson Mora. De Group ontwikkelt en produceert kranen en accessoires. De vaste thema’s bij ontwikkeling en productie zijn: geavanceerde technologie, hoge kwaliteit, aantrekkelijk design en milieuvriendelijkheid.

Adres
Jan van Galenstraat 25
3115JG Schiedam