GLASSOLUTIONS Nederland B.V.

De glaspartner voor professionals in de bouw.

GLASSOLUTIONS BV is in Nederland één van de grootste productie- en distributiebedrijven van hoogwaardig isolatieglas, veiligheidsbeglazing, interieurbeglazing en glas specials. Het bedrijf richt zich op zowel nieuwbouw en duurzame renovatie van woningen als op grensverleggende (architecturale) gevelbouw. GLASSOLUTIONS is een vakbekwame, betrouwbare glaspartner die zijn diepgaande productkennis en knowhow graag beschikbaar stelt aan iedere professionele partij in de bouwkolom, van ontwerp tot realisatie van een project. Uw Glas. Onze Wereld.

www.glassolutionsBV.nl

GLASSOLUTIONS BV is in Nederland één van de grootste productie- en distributiebedrijven van hoogwaardig isolatieglas, veiligheidsbeglazing, interieurbeglazing en glas specials. Het bedrijf richt zich op zowel de nieuwbouw en duurzame renovatie van woningen als op de grensverleggende (architecturale) utiliteitsbouw. Voor het productassortiment wordt gewerkt met het innovatieve, duurzame, kwaliteitsbasisglas van Saint-Gobain.

GLASSOLUTIONS is een vakbekwame en betrouwbare glaspartner die zijn diepgaande productkennis en knowhow graag beschikbaar stelt aan iedere professionele partij in de bouwkolom, van ontwerp tot realisatie van een project.

Met drie gespecialiseerde bedrijfsactiviteiten en circa 300 collega’s, bedient onze organisatie de marktsegmenten waarin wij actief willen zijn. Deze focus zorgt ervoor dat wij onze services optimaal kunnen aansluiten op de specifieke wensen en behoeften van de klant binnen het marktsegment.

  • GLASSOLUTIONS Gevelbouw & Architecturale projecten, landelijk opererend vanuit Arnhem
  • GLASSOLUTIONS Regionale distributienetwerk van 9 vestigingen met elk een regionale groothandelsfunctie
  • GLASSOLUTIONS Interieur(systemen). Op elke vestiging een interieurglas specialist ondersteund door onze hardglas experts van de fabriek in Ridderkerk en de gelaagd glas experts van onze vestiging in Almelo

Onze productievestigingen zijn:

  • GS Technoglas in Emmen voor isolatieglas,
  • GS Almeline in Almelo voor de transformatie- en productie van gelaagd glaspanelen, scheidingswanden, PROFIT-PANE voorzetramen en glas-in-lood,
  • GS Dubrit in Ridderkerk voor productie van gehard glas, hardglazen deuren en hardglas specials,
  • GS Swallow in Swalmen waar de productie van sanitair LED-spiegels en lakglas plaatsvindt.

Voor elk ontwerp en idee hebben wij glasoplossingen om uw klant een inspirerende en verantwoorde keuze te bieden en u succesvol te laten zijn. Uw Glas. Onze Wereld.

ProductenToon alle productenToon minder producten
ProjectenToon alle projectenToon minder projecten