MEET SATELLIET ORIGINALS OP DE SALONE DEL MOBILE MILANO 2023

Datum
18 - 23 Apr 2023
Locatie
Salone del Mobile, Milano
Organisator
Satelliet Meubelen BV

Satelliet Originals is in 2023 voor de tweede keer aanwezig op de 61e editie van Salone del Mobile, tijdens de Milan Design Week. Met meer dan 350.000 internationale bezoekers is de ‘Salone’ de grootste en meest toonaangevende meubel en design beurs wereldwijd.

Satelliet Originals is ontstaan vanuit de wens om een uniek aanbod meubelen te creëren. Met de expertise en creativiteit binnen de onderneming is een lijn ontworpen waarbij de kracht in personalisatie zit. Originals wordt exclusief door Nederlandse designers ontworpen en hebben daarom een eigen karakter en signatuur. Door de premiumkwaliteit en tailormade opties bieden Originals een uniek en veelzijdig aanbod voor de hospitality sector. Op deze manier wordt een bijdrage geleverd aan het verwezenlijken van een aangename ontmoetingsplek, waarbij gastvrijheid de sleutel is.

Toegevoegde waarde van Satelliet Originals

Dutch design straalt internationale allure uit. En wat is nu een betere plek om dat te bewijzen dan op de Salone del Mobile? Satelliet levert met een unieke collectie, voorzien van een touch of hospitality, een toegevoegde waarde op de internationale meubel- en interieurmarkt. Het doel? Zo veel mogelijk vakgenoten en geïnteresseerden inspireren en kennis laten maken met de meest prominente Originals. Satelliet Originals is voor de tweede keer aanwezig op de Salone del Mobile. Dit draagt bij aan de internationale ambities van de leverancier.